06 – 20209500 | info@salvete.nl | | |

Gun uzelf een moment van ontspanning.

Over Salvete

Salvete Beauty & Massage Utrecht is een unieke massagestudio waar je dagelijks terecht kunt voor diverse massages en consulten. Wij hebben de beschikking over een geweldig team van gediplomeerde specialisten. Onze professionals beheersen hun vak goed en de behandelingen worden uitgevoerd in een hele fijne en rustieke praktijkruimte in hartje Utrecht. Ben je ook toe aan een moment van ontspanning, dan kun je een boeking maken via onze online agenda of via Whatsapp (06 – 2020 9500). Wij zijn dagelijks  geopend vanaf 09.00 uur tot (ook) in de avonduren.

Caroline Gunawan

Bij onze ervaren massagespecialiste Caroline Gunawan ben je in goede handen voor een technisch verfijnde behandeling. Caroline is een ervaren masseuse en ze heeft een volwaardige opleiding genoten bij de Akademie voor Massage en Beweging te Amsterdam. Ook heeft ze in de loop van de tijd diverse specialisatiecursussen gedaan. Bij Caroline ben je aan het juiste adres voor de Massage by Salvete, de Sportmassage, de Cupping Massage, de Balinese Massage en de Zwangerschapsmassage. Caroline heeft een zachtaardige karakter en heeft veel aandacht voor haar cliënten. Ze is wekelijks beschikbaar op de maandag, dinsdag & donderdag.

Sabrina Scollo

Onze massagespecialiste Sabrina is een geboren Italiaanse die tot voor kort 10 jaar in Dublin heeft gewoond. In de zomer van 2018 heeft Sabrina een intensieve opleiding gedaan in Chang Mai (Thailand) en inmiddels is ze volledig ingewijd in de specifieke Thaise massagetechnieken. Sabrina heeft een hartelijke persoonlijkheid en met haar massagekwaliteiten zal ze je zeker van je klachten afhelpen. Je kunt bij Sabrina de Massage by Salvete, de Sportmassage en de Deep Tissue massage boeken. Laat je verrassen en boek anders ook een echte Thaise Massage bij Sabrina (op een speciale Thaise mat op de grond en met kleren aan). Je kunt een behandeling boeken bij Sabrina op de dinsdag, donderdag & zaterdag en zondag.

Asha Gadjradj

Holistische massagespecialiste Asha Gadjradj is gediplomeerd Sensi Therapeute. Vanuit die achtergrond is zij gewend haar cliënten in zijn totaliteit (body, mind & soul) te behandelen. Asha heeft veel ervaring in het geven van (holistische) ontspanningsmassages, Deep Tissue Massages en meer energetische Massages. Ook is ze regelmatig werkzaam op beurzen om Shiatsu behandelingen aan te bieden. Asha is intuïtief ingesteld en ze werkt zeer resultaatgericht. Je kunt bij haar terecht voor een diversiteit aan klachten en ook voor een luisterend oor ben je bij Asha aan het juiste adres. Asha zal wekelijks op de vrijdag, zaterdag en zondag beschikbaar zijn bij Salvete Beauty & Massage Utrecht.

Diederik de Boer

Met Diederik de Boer heeft Salvete Beauty & Massage vanaf medio 2019 ook de beschikking over een ervaren mannelijke masseur. Diederik heeft diverse opleidingen gevolgd in Bangkok en Chang Mai en is volledig ingewijd in de Thaise massagetechnieken. In Nederland heeft Diederik zich verder gespecialiseerd in acupunctuur en sinds 2014 heeft hij ook een eigen praktijk. Je kunt bij Diederik terecht voor de Massage by Salvete, de Sportmassage, de Thaise Massage en de Deep Tissue Massage, Diederik is een kundige professional bij wie je je meteen op je gemak voelt. Boeken kan bij Diederik op wekelijkse basis en vanaf september zal Diederik op de dinsdag en de woensdag aanwezig zijn bij Salvete.

Monique van Lierop

Voor een rustgevende behandeling ben je bij onze massagespecialiste Monique van Lierop aan het juiste adres. Monique is een professional met de nodige ervaring binnen de zorg en het onderwijs. Als coach levert Monique graag actief een bijdrage aan het welzijn van haar cliënten. Inmiddels heeft Monique zich ook gespecialiseerd in het geven van kwalitatief goede massages. Vanwege haar veelzijdige achtergrond kun je bij Monique niet alleen terecht voor de Massage by Salvete en de Holistische Ontspanningsmassage, maar ook zal zij specifieke consulten aanbieden op het gebied van Health, Lifestyle & Sport. Monique is wekelijks werkzaam bij Salvete op de maandag, de woensdag en de vrijdag.

Susanne van Rees

Vanaf augustus 2019 hebben we bij Salvete de beschikking over massagespecialiste Susanne van Rees. Zij is een zeer ervaren en veelzijdige massagespecialiste. Susanne heeft diverse cursussen gevolgd en heeft de nodige ervaring opgedaan met het geven van behandelingen, deels vanuit haar eigen massagepraktijk en deels voor diverse opdrachtgevers. Zo heeft Susanne een aantal jaar sporters behandeld bij de Rotterdam Marathon. Susanne werkt klachtgericht en je kunt bij haar terecht voor de Massage by Salvete, de Sportmassage, de Deep Tissue Massage, de Hot Stone Massage en de Zwangerschapsmassage. Susanne zal wekelijks beschikbaar zijn op de maandagochtend, en om de week op de woensdag of de zaterdagochtend.

Salvete: Gegroet & Ga in Gezondheid!

Afspraak Maken

Treatwell.nl Recensies


“Goede salon op alle punten: ambiance, hygiene, personeel, prijs-kwaliteit! Zij verstaan hun vak.”
Richard 05/04/2019


“Salon is naar verwachting. Hele prettige plek en de masseur straalt iets persoonlijks en toch ook heel professioneels uit. Voelt goed aan wat je nodig hebt. Fijn dat er zo'n goede salon niet ver van thuis zit. Minimaal een uur is toch aan te raden als je alle gebieden evenveel aandacht wil geven.”
Anne 25/03/2019


“Heel prettige en professionele massage, aanrader! Rustig, fijne communicatie, ik wil de volgende al weer boeken.”
Anouschka 22/03/2019


“Cozy massage studio - very clean and welcoming atmosphere. The masseuse was professional, kind, explained everything thoroughly on what to expect and was a great massage. Plan to go back!”
Anoniem 07/03/2019


“Na een aantal dagen enorm last te hebben van nek en bovenrug besloot mijn vriendin om een massage voor ons te regelen. Dit ging super gemakkelijk via WhatsApp. Zaterdagavond contact en we konden de volgende dag al terecht. Massage was fijn en masseuse in kwestie was enthousiast, betrokken en bovendien erg bekwaam. Fijne ervaring. Zou het iedereen aanraden. ”
Thomas 26/02/2019


“Heerlijke zwangerschapsmassage! Ze hebben (nog) geen speciale tafel met een gat voor je buik, maar ook zo liggend op m’n zij was het bijzonder fijn. Caroline nam echt de tijd om te vragen wat ik fijn vond van tevoren (wel/niet buik masseren) en gaf aan dat ik het echt moest zeggen als iets wel of juist niet comfortabel was. Top!”
Anoniem 17/02/2019


“Persoonlijk, ze houdt rekening met je wensen en klachten, professioneel, echt heel fijn.”
Mara 28/01/2019


“Ik ga ontspannen en met minder pijn de deur uit, het liefst wil ik zo'n massage elke dag!”
Chantal 14/01/2019


“Enorm fijne ontvangst en zorg. Duidelijke uitleg en massage was uitstekend! Ik ging met een brede glimlach naar huis. Ik kom hier zeker vaker!”
Daan 17/12/2018


“Fijne sfeer, goede balans tussen stevige en zachtere massage, vriendelijke en kundige masseuse.”
Max 16/12/2018


“It was a super relaxing experience. I arrived with a really bad migraine, and was a little stressed from the whole week. Sonia was so kind and friendly from start to finish, and I felt a lot better afterwards.”
Chyrie 11/11/2018


“Erg fijne massage van Sonia. Hij was steviger dan ik had verwacht, maar dat vond ik juist heerlijk. Daarnaast was hij ook lekker ontspannend door de flow en de Hawaiiaanse muziek. Aanrader!”
Daphne 05/11/2018


“In één woord: perfect!”
Mathilde 02/11/2018


“Een hele fijne masseuse, zeer vriendelijk en attent, de massage was heerlijk, een echte aanrader!”
Ralitsa 24/10/2018


“Geweldig! Prettige ontvangst en een verrassend goede behandeling. Tot de volgende keer!”
Mavis 09/10/2018