06 – 20209500 | info@salvete.nl | | |

Gun uzelf een moment van ontspanning.

Over Salvete

Salvete Beauty & Massage Utrecht is een unieke massagestudio waar je dagelijks terecht kunt voor diverse massagebehandelingen. Wij hebben de beschikking over een geweldig team van gediplomeerde specialisten. Onze professionals beheersen hun vak goed en de behandelingen worden uitgevoerd in een hele fijne en rustieke praktijkruimte in hartje Utrecht. Ben je ook toe aan een moment van ontspanning, dan kun je een boeking maken via onze online agenda of via Whatsapp (06 – 2020 9500). Wij zijn dagelijks  geopend vanaf 09.00 uur tot (ook) in de avonduren.

Caroline Gunawan

Bij onze ervaren massagespecialiste Caroline Gunawan ben je in goede handen voor een technisch verfijnde behandeling. Caroline is een ervaren masseuse en ze heeft een volwaardige opleiding genoten bij de Akademie voor Massage en Beweging te Amsterdam. Ook heeft ze in de loop van de tijd diverse specialisatiecursussen gedaan, onder meer bij MYOS Opleidingen. Bij Caroline ben je aan het juiste adres voor de Massage by Salvete, de Sportmassage, de Cupping Massage, de Balinese Massage en de Zwangerschapsmassage. Caroline heeft een zachtaardige karakter en heeft veel aandacht voor haar cliënten. Ze is wekelijks beschikbaar op de maandag, dinsdag & donderdag.

Sabrina Scollo

Onze massagespecialiste Sabrina is een geboren Italiaanse die tot voor kort 10 jaar in Dublin heeft gewoond. In de zomer van 2018 heeft Sabrina een intensieve opleiding gedaan in Chang Mai (Thailand) en inmiddels is ze volledig ingewijd in de specifieke Thaise massagetechnieken. Sabrina heeft een hartelijke persoonlijkheid en met haar massagekwaliteiten zal ze je zeker van je klachten afhelpen. Je kunt bij Sabrina de Massage by Salvete, de Sportmassage en de Deep Tissue massage boeken. Laat je verrassen en boek anders ook een echte Thaise Massage bij Sabrina (op een speciale Thaise mat op de grond en met kleren aan). Je kunt een behandeling boeken bij Sabrina op de donderdag & de zondag.

Asha Gadjradj

Holistische massagespecialiste Asha Gadjradj is gediplomeerd Sensi Therapeute. Vanuit die achtergrond is zij gewend haar cliënten in zijn totaliteit (body, mind & soul) te behandelen. Asha heeft veel ervaring in het geven van (holistische) ontspanningsmassages, Deep Tissue Massages en meer energetische Massages. Ook is ze regelmatig werkzaam op beurzen om Shiatsu behandelingen aan te bieden. Asha is intuïtief ingesteld en ze werkt zeer resultaatgericht. Je kunt bij haar terecht voor een diversiteit aan klachten en ook voor een luisterend oor ben je bij Asha aan het juiste adres. Asha zal wekelijks op de woensdag, vrijdag, zaterdag beschikbaar zijn bij Salvete Beauty & Massage Utrecht.

Nienke Rijsmus

Bij onze massagespecialiste Nienke Rijsmus ben je in goede handen voor een heerlijke ontspanningsmassage. Nienke heeft haar opleiding tot Wellness Massagespecialiste genoten bij Mood Massage Opleidingen te Amersfoort. Ze beschikt over de juiste technieken om de Massage by Salvete, de Sport Massage, de Deep Tissue Massage en de Hot Stone Massage naar tevredenheid uit te voeren. Nienke is hartelijk en professioneel tegelijk. Je voelt je bij Nienke meteen op je gemak en door haar intuïtieve manier van behandelen zul je snel verbetering merken na afloop van de behandeling. Nieke zal op de maandag, de donderdag en de zaterdag beschikbaar zijn bij Salvete Beauty & Massage Utrecht.

Monique van Lierop

Voor een rustgevende behandeling ben je bij onze massagespecialiste Monique van Lierop aan het juiste adres. Monique is een veelzijdige professional met de nodige ervaring binnen de zorg en het onderwijs. Naast het geven van kwalitatief goede massages, zet Monique zich ook in als coach. In deze hoedanigheid levert zij actief een bijdrage aan het welzijn van haar cliënten. Vanwege haar veelzijdige achtergrond kun je bij Monique dus niet alleen terecht voor de Massage by Salvete en de Holistische Ontspanningsmassage, maar ook geeft zij bij Salvete Consulten op het gebied van Health, Lifestyle & Sport. Monique is elke dinsdag beschikbaar bij Salvete Beauty & Massage Utrecht.

Sjoerd Terpstra

Je kunt bij Salvete nu ook terecht bij onze massagespecialist Sjoerd Terpstra. Sjoerd heeft een volwaardige opleiding tot fysiotherapeut afgerond en na een aantal jaar te hebben gewerkt als fysiotherapeut, is Sjoerd verder gegaan als senior adviseur in de zorg. Gedurende zijn loopbaan is Sjoerd zich blijven ontwikkelen als gespecialiseerd masseur en je bent bij hem dan ook in goede handen voor de Massage by Salvete, een stevige Sportmassage of de Deep Tissue Massage. Sjoerd beschikt over een warme persoonlijkheid en hij masseert vanuit zijn hart. Je voelt je meteen op je gemak in zijn handen. Hij zal zijn behandeling afstemmen op datgene waar jij als client behoefte aan hebt. Sjoerd zal in ieder geval op de vrijdag beschikbaar zijn bij Salvete Beauty & Massage.

Patricia Beenen

Onze massagespecialiste Patricia Beenen is ervaren massagespecialiste bij wie je in goede handen bent voor de Massage by Salvete, de Sportmassage, de Lomi Lomi Massage en de Hot Stone Massage. Patricia is haar carrière binnen de wellness begonnen als kapster. Inmiddels heeft ze zich bedreven in het geven van fijne massagebehandelingen. In haar opleiding is Patricia zich gaan verdiepen in de Ayurvedische Massage. De filosofie van de Ayurvedische massage draait om het creëren van rust en harmonie in het lichaam door middel van het herstellen van het evenwicht in verschillende energiekanalen, ook wel chakra’s genoemd. Deze benadering zul je bij Patricia bij al haar behandelingen ervaren. Patricia werkt bij Salvete op basis van incidentele beschikbaarheid.

Jaimie Lindenhof

Sinds begin 2020 hebben we bij Salvete de beschikking over de zeer talentvolle massagespecialiste Jaimie Lindenhof. Jaimie werkt als begeleider van mensen met een meervoudige beperking. In 2019 heeft Jaimie haar diploma behaald als wellness masseur bij Mood Amersfoort. Gedurende deze volwaardige opleiding heeft Jaimie zich bedreven in diverse massagetechnieken. Je kunt bij Jaimie terecht voor de Massage by Salvete, de Sport Massage, de Bamboemassage, de Deep Tissue Massage en de Hot Stone Massage. Ze beschikt over veel kracht in haar handen en gebruikt de diverse massagetechnieken door al haar behandelingen heen. Jaimie werkt op de dinsdag en de woensdag bij Salvete.

Salvete: Gegroet & Ga in Gezondheid!

Afspraak Maken

Treatwell.nl Recensies


“Super salon! Heel schoon, vriendelijk personeel dat goed naar je luistert en erg bekwaam is.”
Jet 26/05/2020


“Massages vind ik fijn maar ook spannend. Je weet niet altijd wie je voor je krijgt. Maar Asha gaf me een prettig gevoel en stelde me op mijn gemak. De massage was ook nog eens heel fijn. Zeker nu ik zoveel achter mijn computer werk had ik het gevoel echt weer 'los' te zitten. :)”
Genevieve 18/05/2020


“Heel fijn om in deze hectische tijd even een moment voor jezelf te hebben. Erg naar uitgekeken dat deze salon weer open ging en ik liep ontspannen de deur uit. Cadeautje voor jezelf!”
Fleur 13/05/2020


“Professionele massagesalon met oog voor de klant. Ik kom zeker nog een keer terug.”
Sandra 01/12/2019


“In eerste instantie bij fysio geweest met weinig/geen resultaat. In enkele minuten de pijnlijke plek bepaald en na één behandeling de ergste pijn verdwenen. Fantastische ervaring.”
Mark 18/11/2019


“Echt supergoed! Precies de goede druk, fijne lange bewegingen, heel professioneel en fijn. Ik ga zeker snel weer terug!”
Karin 12/11/2019


“I had a perfect and relaxing massage, I really recommend it, enjoy!”
Haddar 06/11/2019


“Goede salon op alle punten: ambiance, hygiene, personeel, prijs-kwaliteit! Zij verstaan hun vak.”
Richard 05/04/2019


“Salon is naar verwachting. Hele prettige plek en de masseur straalt iets persoonlijks en toch ook heel professioneels uit. Voelt goed aan wat je nodig hebt. Fijn dat er zo'n goede salon niet ver van thuis zit. Minimaal een uur is toch aan te raden als je alle gebieden evenveel aandacht wil geven.”
Anne 25/03/2019


“Heel prettige en professionele massage, aanrader! Rustig, fijne communicatie, ik wil de volgende al weer boeken.”
Anouschka 22/03/2019


“Cozy massage studio - very clean and welcoming atmosphere. The masseuse was professional, kind, explained everything thoroughly on what to expect and was a great massage. Plan to go back!”
Anoniem 07/03/2019


“Na een aantal dagen enorm last te hebben van nek en bovenrug besloot mijn vriendin om een massage voor ons te regelen. Dit ging super gemakkelijk via WhatsApp. Zaterdagavond contact en we konden de volgende dag al terecht. Massage was fijn en masseuse in kwestie was enthousiast, betrokken en bovendien erg bekwaam. Fijne ervaring. Zou het iedereen aanraden. ”
Thomas 26/02/2019


“Heerlijke zwangerschapsmassage! Ze hebben (nog) geen speciale tafel met een gat voor je buik, maar ook zo liggend op m’n zij was het bijzonder fijn. Caroline nam echt de tijd om te vragen wat ik fijn vond van tevoren (wel/niet buik masseren) en gaf aan dat ik het echt moest zeggen als iets wel of juist niet comfortabel was. Top!”
Anoniem 17/02/2019


“Persoonlijk, ze houdt rekening met je wensen en klachten, professioneel, echt heel fijn.”
Mara 28/01/2019


“Ik ga ontspannen en met minder pijn de deur uit, het liefst wil ik zo'n massage elke dag!”
Chantal 14/01/2019


“Enorm fijne ontvangst en zorg. Duidelijke uitleg en massage was uitstekend! Ik ging met een brede glimlach naar huis. Ik kom hier zeker vaker!”
Daan 17/12/2018


“Fijne sfeer, goede balans tussen stevige en zachtere massage, vriendelijke en kundige masseuse.”
Max 16/12/2018


“It was a super relaxing experience. I arrived with a really bad migraine, and was a little stressed from the whole week. Sonia was so kind and friendly from start to finish, and I felt a lot better afterwards.”
Chyrie 11/11/2018


“Erg fijne massage van Sonia. Hij was steviger dan ik had verwacht, maar dat vond ik juist heerlijk. Daarnaast was hij ook lekker ontspannend door de flow en de Hawaiiaanse muziek. Aanrader!”
Daphne 05/11/2018


“In één woord: perfect!”
Mathilde 02/11/2018


“Een hele fijne masseuse, zeer vriendelijk en attent, de massage was heerlijk, een echte aanrader!”
Ralitsa 24/10/2018


“Geweldig! Prettige ontvangst en een verrassend goede behandeling. Tot de volgende keer!”
Mavis 09/10/2018