06 – 20209500 | info@salvete.nl | | |

Gun uzelf een moment van ontspanning.

Over Salvete

Salvete Beauty & Massage Utrecht is een unieke massagestudio waar je dagelijks terecht kunt voor diverse massagebehandelingen. Wij hebben de beschikking over een geweldig team van gediplomeerde specialisten. Onze professionals beheersen hun vak goed en de behandelingen worden uitgevoerd in een hele fijne en rustieke praktijkruimte in hartje Utrecht. Ben je ook toe aan een moment van ontspanning, dan kun je een boeking maken via onze online agenda of via Whatsapp (06 – 2020 9500). Wij zijn dagelijks  geopend vanaf 09.00 uur tot (ook) in de avonduren.

Specialiste Caroline

Bij onze ervaren massagespecialiste Caroline Gunawan ben je in goede handen voor een technisch verfijnde behandeling. Caroline is een ervaren masseuse en ze heeft een volwaardige opleiding genoten bij de Akademie voor Massage en Beweging te Amsterdam. Ook heeft ze in de loop van de tijd diverse specialisatiecursussen gedaan, onder meer bij MYOS Opleidingen. Bij Caroline ben je aan het juiste adres voor de Massage by Salvete, de Sportmassage, de Cupping Massage, de Balinese Massage en de Zwangerschapsmassage. Caroline heeft een zachtaardige karakter en heeft veel aandacht voor haar cliënten. Ze is tijdelijk niet beschikbaar.

Specialiste Sabrina

Onze massagespecialiste Sabrina is een geboren Italiaanse die tot voor kort 10 jaar in Dublin heeft gewoond. In de zomer van 2018 heeft Sabrina een intensieve opleiding gedaan in Chang Mai (Thailand) en inmiddels is ze volledig ingewijd in de specifieke Thaise massagetechnieken. Sabrina heeft een hartelijke persoonlijkheid en met haar massagekwaliteiten zal ze je zeker van je klachten afhelpen. Je kunt bij Sabrina de Massage by Salvete, de Sportmassage en de Deep Tissue massage boeken. Laat je verrassen en boek anders ook een echte Thaise Massage bij Sabrina (op een speciale Thaise mat op de grond en met kleren aan). Je kunt een behandeling boeken bij Sabrina op de donderdag & de zondag.

Specialiste Nienke

Bij onze massagespecialiste Nienke ben je in goede handen voor een heerlijke ontspanningsmassage. Nienke heeft haar opleiding tot Wellness Massagespecialiste genoten bij Mood Massage Opleidingen te Amersfoort. Ze beschikt over de juiste technieken om de Massage by Salvete, de Sport Massage, de Deep Tissue Massage en de Hot Stone Massage naar tevredenheid uit te voeren. Nienke is hartelijk en professioneel tegelijk. Je voelt je bij Nienke meteen op je gemak en door haar intuïtieve manier van behandelen zul je snel verbetering merken na afloop van de behandeling. Nienke is wekelijks beschikbaar bij Salvete.

Specialist Sjoerd

Je kunt bij Salvete nu ook terecht bij onze massagespecialist Sjoerd. Sjoerd heeft een volwaardige opleiding tot fysiotherapeut afgerond en na een aantal jaar te hebben gewerkt als fysiotherapeut, is Sjoerd verder gegaan als senior adviseur in de zorg. Gedurende zijn loopbaan is Sjoerd zich blijven ontwikkelen als gespecialiseerd masseur en je bent bij hem dan ook in goede handen voor de Massage by Salvete, een stevige Sportmassage of de Deep Tissue Massage. Sjoerd beschikt over een warme persoonlijkheid en hij masseert vanuit zijn hart. Je voelt je meteen op je gemak in zijn handen. Hij zal zijn behandeling afstemmen op datgene waar jij als client behoefte aan hebt. Sjoerd is wekelijks beschikbaar bij Salvete.

Specialiste Jaimie

Sinds begin 2020 hebben we bij Salvete de beschikking over de zeer talentvolle massagespecialiste Jaimie. Jaimie werkt als begeleider van mensen met een meervoudige beperking. In 2019 heeft Jaimie haar diploma behaald als wellness masseur bij Mood Amersfoort. Gedurende deze volwaardige opleiding heeft Jaimie zich bedreven in diverse massagetechnieken. Je kunt bij Jaimie terecht voor de Massage by Salvete, de Sport Massage, de Bamboemassage, de Deep Tissue Massage en de Hot Stone Massage. Ze beschikt over veel kracht in haar handen en gebruikt de diverse massagetechnieken door al haar behandelingen heen. Jaimie werkt op de dinsdag en de woensdag bij Salvete.

Specialiste Emilia

Onze massagespecialiste Emilia heeft de klassieke massage opleiding afgerond bij het gerenommeerde Myos Opleidingen. Emilia heeft zich na een jarenlange dienstverband bij de Bijenkorf omgeschoold tot massagespecialiste en ze heeft ervaring in het geven van ontspanningsmassages, maar ook in de meer stevigere Sportmassage of Deep Tissue Massage. Emilia werkt zeer klantgericht en je kunt bij haar terecht voor een diversiteit aan klachten. Emilia is op dinsdag en vrijdag beschikbaar bij Salvete.

Specialist Harmen

Vanaf juli 2021 beschikken we bij Salvete over de zeer talentvolle masseur Harmen. Harmen is een kundige en prettige professional, die zich thans in de afrondende fase van zijn studie fysiotherapie bevindt. Met het oog op zijn werkzaamheden als fysiotherapeut is Harmen alvast begonnen als professioneel masseur. Hij is goed op de hoogte van de werking van het menselijk lichaam en kan naast heel goed masseren nu al zijn professionele fysio skills in de praktijk brengen. Je bent bij Harmen in goede handen voor de Massage by Salvete, de Sportmassage en de Deep Tissue Massage. Harmen is flexibel beschikbaar bij Salvete.

Specialiste Luba

Onze massagespecialiste Luba heeft recent de sportmassage opleiding bij IVS Opleidingen (BMS geaccrediteerd) succesvol afgerond. Luba is veelzijdig, en je bent bij haar in goede handen voor de Massage by Salvete, de Deep Tissue Massage en de combinatiemassage. Luba heeft eerder Russische literatuur gestudeerd en na een mooie carrière in de commerciële communicatie, is Luba nu aan de slag gegaan als massagespecialiste. Ze houdt van een klantgerichte aanpak en is van mening dat iedere cliënt(e) op maat bediend dient te worden. Het opbouwen van vertrouwen en het creëren van een ontspannen sfeer zijn zaken die Luba zeer aanspreken. Luba is wekelijks beschikbaar bij Salvete.

Specialiste Hanna

Vanaf begin 2021 werkt specialiste Hanna bij Salvete. Hanne is een ervaren massagespecialiste die over veel kennis en kunde beschikt. Hanna heeft een meer holistische benadering en ze weet plekken te vinden waarvan onze cliënten zelf niet wisten dat ze daarvan last hadden. Hanna werkt zeer grondig, en past haar behandeling toe op de behoefte van de cliënt(e). Je kunt bij Hanna terecht voor een diversiteit van behandelingen en ze is wekelijks beschikbaar bij Salvete op in ieder geval de dinsdag, de vrijdag en de zondag.

Salvete: Gegroet & Ga in Gezondheid!

Afspraak Maken

Treatwell.nl Recensies


“Super salon! Heel schoon, vriendelijk personeel dat goed naar je luistert en erg bekwaam is.”
Jet 26/05/2020


“Massages vind ik fijn maar ook spannend. Je weet niet altijd wie je voor je krijgt. Maar Asha gaf me een prettig gevoel en stelde me op mijn gemak. De massage was ook nog eens heel fijn. Zeker nu ik zoveel achter mijn computer werk had ik het gevoel echt weer 'los' te zitten. :)”
Genevieve 18/05/2020


“Heel fijn om in deze hectische tijd even een moment voor jezelf te hebben. Erg naar uitgekeken dat deze salon weer open ging en ik liep ontspannen de deur uit. Cadeautje voor jezelf!”
Fleur 13/05/2020


“Professionele massagesalon met oog voor de klant. Ik kom zeker nog een keer terug.”
Sandra 01/12/2019


“In eerste instantie bij fysio geweest met weinig/geen resultaat. In enkele minuten de pijnlijke plek bepaald en na één behandeling de ergste pijn verdwenen. Fantastische ervaring.”
Mark 18/11/2019


“Echt supergoed! Precies de goede druk, fijne lange bewegingen, heel professioneel en fijn. Ik ga zeker snel weer terug!”
Karin 12/11/2019


“I had a perfect and relaxing massage, I really recommend it, enjoy!”
Haddar 06/11/2019


“Goede salon op alle punten: ambiance, hygiene, personeel, prijs-kwaliteit! Zij verstaan hun vak.”
Richard 05/04/2019


“Salon is naar verwachting. Hele prettige plek en de masseur straalt iets persoonlijks en toch ook heel professioneels uit. Voelt goed aan wat je nodig hebt. Fijn dat er zo'n goede salon niet ver van thuis zit. Minimaal een uur is toch aan te raden als je alle gebieden evenveel aandacht wil geven.”
Anne 25/03/2019


“Heel prettige en professionele massage, aanrader! Rustig, fijne communicatie, ik wil de volgende al weer boeken.”
Anouschka 22/03/2019


“Cozy massage studio - very clean and welcoming atmosphere. The masseuse was professional, kind, explained everything thoroughly on what to expect and was a great massage. Plan to go back!”
Anoniem 07/03/2019


“Na een aantal dagen enorm last te hebben van nek en bovenrug besloot mijn vriendin om een massage voor ons te regelen. Dit ging super gemakkelijk via WhatsApp. Zaterdagavond contact en we konden de volgende dag al terecht. Massage was fijn en masseuse in kwestie was enthousiast, betrokken en bovendien erg bekwaam. Fijne ervaring. Zou het iedereen aanraden. ”
Thomas 26/02/2019


“Heerlijke zwangerschapsmassage! Ze hebben (nog) geen speciale tafel met een gat voor je buik, maar ook zo liggend op m’n zij was het bijzonder fijn. Caroline nam echt de tijd om te vragen wat ik fijn vond van tevoren (wel/niet buik masseren) en gaf aan dat ik het echt moest zeggen als iets wel of juist niet comfortabel was. Top!”
Anoniem 17/02/2019


“Persoonlijk, ze houdt rekening met je wensen en klachten, professioneel, echt heel fijn.”
Mara 28/01/2019


“Ik ga ontspannen en met minder pijn de deur uit, het liefst wil ik zo'n massage elke dag!”
Chantal 14/01/2019


“Enorm fijne ontvangst en zorg. Duidelijke uitleg en massage was uitstekend! Ik ging met een brede glimlach naar huis. Ik kom hier zeker vaker!”
Daan 17/12/2018


“Fijne sfeer, goede balans tussen stevige en zachtere massage, vriendelijke en kundige masseuse.”
Max 16/12/2018


“It was a super relaxing experience. I arrived with a really bad migraine, and was a little stressed from the whole week. Sonia was so kind and friendly from start to finish, and I felt a lot better afterwards.”
Chyrie 11/11/2018


“Erg fijne massage van Sonia. Hij was steviger dan ik had verwacht, maar dat vond ik juist heerlijk. Daarnaast was hij ook lekker ontspannend door de flow en de Hawaiiaanse muziek. Aanrader!”
Daphne 05/11/2018


“In één woord: perfect!”
Mathilde 02/11/2018


“Een hele fijne masseuse, zeer vriendelijk en attent, de massage was heerlijk, een echte aanrader!”
Ralitsa 24/10/2018


“Geweldig! Prettige ontvangst en een verrassend goede behandeling. Tot de volgende keer!”
Mavis 09/10/2018