06 – 20209500 | info@salvete.nl | | |

Gun uzelf een moment van ontspanning.

Over Salvete

Salvete Beauty & Massage Utrecht is een unieke massagestudio waar je dagelijks terecht kunt voor diverse massages en harsbehandelingen. Wij hebben de beschikking over een geweldig team van gediplomeerde specialisten. Onze professionals beheersen hun vak goed en de behandelingen worden uitgevoerd in een hele fijne en rustieke praktijkruimte in hartje Utrecht. Ben je ook toe aan een moment van ontspanning, dan kun je een boeking maken via onze online agenda of via Whatsapp (06 – 2020 9500). Wij zijn dagelijks  geopend vanaf 09.00 uur tot (ook) in de avonduren.

Sonia Laan

Onze talentvolle massagespecialiste Sonia Laan richt zich vanuit haar achtergrond op het geven van ontspanningsmassages ter verlichting van stress- en spanningsklachten. Naast haar opleiding aan de Kunstacademie, heeft Sonia zich diverse massagetechnieken eigen gemaakt gedurende de intensieve opleiding tot Allround Massagespecialiste. Momenteel kun je bij Sonia terecht voor de Massage by Salvete, de Sportmassage, de Combinatiemassage en de Lomi Lomi Massage. Sonia is oprecht geïnteresseerd in haar cliënten en je bent bij haar in vertrouwde handen. Ze is wekelijks beschikbaar op de woensdag & de zaterdag.

Caroline Gunawan

Bij onze ervaren massagespecialiste Caroline Gunawan ben je in goede handen voor een technisch verfijnde behandeling. Caroline is een ervaren gediplomeerde masseuse die al enkele jaren werkzaam is vanuit haar eigen massagepraktijk. Caroline heeft een volwaardige opleiding genoten bij de Akademie voor Massage en Beweging te Amsterdam. Ook heeft ze in de loop van de tijd diverse specialisatiecursussen gedaan. Bij Caroline ben je aan het juiste adres voor de Massage by Salvete, de Sportmassage, de Cupping Massage, de Balinese Massage en de Zwangerschapsmassage. Caroline heeft een zachtaardige karakter en heeft veel aandacht voor haar cliënten. Ze is wekelijks beschikbaar op de dinsdag, de donderdag & de vrijdag.

Sabrina Scollo

Onze massagespecialiste Sabrina is een geboren Italiaanse die tot voor kort 10 jaar in Dublin heeft gewoond. In de zomer van 2018 heeft Sabrina een intensieve opleiding gedaan in Chang Mai (Thailand) en inmiddels is ze volledig ingewijd in de specifieke Thaise massagetechnieken. Sabrina heeft een hartelijke persoonlijkheid en met haar massagekwaliteiten zal ze je zeker van je klachten afhelpen. Je kunt bij Sabrina de Massage by Salvete, de Sportmassage en de Drukpuntmassage boeken. Laat je verrassen en boek anders ook een echte Thaise Massage bij Sabrina (op een speciale Thaise mat op de grond en met kleren aan). Je kunt een behandeling boeken bij Sabrina op de maandag, de dinsdag & de donderdag.

Asha Gadjradj

Onze specialiste Asha Gadjradj is gediplomeerd Sensi Therapeute. Vanuit die achtergrond is zij gewend haar cliënten in zijn totaliteit (body, mind & soul) te behandelen. Asha heeft veel ervaring in het geven van (holistische) ontspanningsmassages, Deep Tissue Massages en meer energetische Massages. Ook is ze regelmatig werkzaam op beurzen om Shiatsu behandelingen aan te bieden. Asha is intuïtief ingesteld en ze werkt zeer resultaatgericht. Je kunt bij haar terecht voor een diversiteit aan klachten en ook voor een luisterend oor ben je bij Asha aan het juiste adres. Asha zal elk weekend beschikbaar zijn bij Salvete Beauty & Massage Utrecht.

Jeltje Loomans

Onze veelzijdige specialiste Jeltje Loomans heeft Bewegingswetenschappen & Sociologie gestudeerd Virginia (USA) en heeft haar Masters behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Nadien heeft ze ook de opleiding tot Sportmasseur succesvol afgerond en is ze inmiddels ook NGS gecertificeerd. Bij Salvete richt Jeltje zich in het bijzonder op het ondersteunen van cliënten met fysieke klachten en sporters die meer specifiek advies nodig hebben. Bij Jeltje kun je dan ook niet alleen terecht voor een Massage by Salvete en de Sportmassage, maar ook zal zij Health, Lifestyle & Sport Consulten geven. Deze consulten kunnen ook worden gecombineerd met een massage. Je kunt bij Jeltje terecht op de maandag, de woensdag & de vrijdag.

Salvete: Gegroet & Ga in Gezondheid!

Afspraak Maken

Treatwell.nl Recensies


“Goede salon op alle punten: ambiance, hygiene, personeel, prijs-kwaliteit! Zij verstaan hun vak.”
Richard 05/04/2019


“Salon is naar verwachting. Hele prettige plek en de masseur straalt iets persoonlijks en toch ook heel professioneels uit. Voelt goed aan wat je nodig hebt. Fijn dat er zo'n goede salon niet ver van thuis zit. Minimaal een uur is toch aan te raden als je alle gebieden evenveel aandacht wil geven.”
Anne 25/03/2019


“Heel prettige en professionele massage, aanrader! Rustig, fijne communicatie, ik wil de volgende al weer boeken.”
Anouschka 22/03/2019


“Cozy massage studio - very clean and welcoming atmosphere. The masseuse was professional, kind, explained everything thoroughly on what to expect and was a great massage. Plan to go back!”
Anoniem 07/03/2019


“Na een aantal dagen enorm last te hebben van nek en bovenrug besloot mijn vriendin om een massage voor ons te regelen. Dit ging super gemakkelijk via WhatsApp. Zaterdagavond contact en we konden de volgende dag al terecht. Massage was fijn en masseuse in kwestie was enthousiast, betrokken en bovendien erg bekwaam. Fijne ervaring. Zou het iedereen aanraden. ”
Thomas 26/02/2019


“Heerlijke zwangerschapsmassage! Ze hebben (nog) geen speciale tafel met een gat voor je buik, maar ook zo liggend op m’n zij was het bijzonder fijn. Caroline nam echt de tijd om te vragen wat ik fijn vond van tevoren (wel/niet buik masseren) en gaf aan dat ik het echt moest zeggen als iets wel of juist niet comfortabel was. Top!”
Anoniem 17/02/2019


“Persoonlijk, ze houdt rekening met je wensen en klachten, professioneel, echt heel fijn.”
Mara 28/01/2019


“Ik ga ontspannen en met minder pijn de deur uit, het liefst wil ik zo'n massage elke dag!”
Chantal 14/01/2019


“Enorm fijne ontvangst en zorg. Duidelijke uitleg en massage was uitstekend! Ik ging met een brede glimlach naar huis. Ik kom hier zeker vaker!”
Daan 17/12/2018


“Fijne sfeer, goede balans tussen stevige en zachtere massage, vriendelijke en kundige masseuse.”
Max 16/12/2018


“It was a super relaxing experience. I arrived with a really bad migraine, and was a little stressed from the whole week. Sonia was so kind and friendly from start to finish, and I felt a lot better afterwards.”
Chyrie 11/11/2018


“Erg fijne massage van Sonia. Hij was steviger dan ik had verwacht, maar dat vond ik juist heerlijk. Daarnaast was hij ook lekker ontspannend door de flow en de Hawaiiaanse muziek. Aanrader!”
Daphne 05/11/2018


“In één woord: perfect!”
Mathilde 02/11/2018


“Een hele fijne masseuse, zeer vriendelijk en attent, de massage was heerlijk, een echte aanrader!”
Ralitsa 24/10/2018


“Geweldig! Prettige ontvangst en een verrassend goede behandeling. Tot de volgende keer!”
Mavis 09/10/2018