06 – 20209500 | info@salvete.nl | | |

Gun uzelf een moment van ontspanning.

Onze Massages

ONTSPANNINGSMASSAGES

1. Massage by Salvete

Met stip de nummer 1 keuze van onze cliënten. Een algehele lichaamsmassage waarbij volledige ontspanning van het lichaam en hoofd centraal staat. Bij deze massage worden je spieren op een rustige en ontspannen manier gemasseerd. Deze massage wordt aanbevolen aan onze cliënten die behoefte hebben aan volledige ontspanning. Het is een minder stevige behandeling dan de Sportmassage en de uitgeoefende druk wordt in overleg gedurende de behandeling aangepast aan jouw specifieke wensen.

2. Sportmassage

Onze Sportmassage is erop gericht de sportende cliënt en cliënten die veel aan lichaamsbeweging doen te helpen bij het herstel van de spieren. De Sportmassage heeft naast een helende werking, tevens een preventieve werking en is, naast de Deep Tissue Massage, de meest stevige massage in het aanbod van Salvete. Bij een Sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij onderliggend weefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Tijdens een Sportmassage gaan de haarvaatjes in de huid en spieren verder open, waardoor er een duidelijke toename van de doorbloeding optreedt. Doordat de spieren beter worden doorbloed, zullen de gevormde afvalstoffen (o.a. vocht en lactaat) beter worden afgevoerd en wordt spierpijn (zoveel mogelijk ) voorkomen. De afvoer van afvalstoffen wordt ook verbeterd door de uitwendige druk van de massage. Maar om zover te komen wordt er stevig in de spieren gemasseerd, wat soms niet prettig aanvoelt. Bedenk dan dat je even door een zure appel heen moet bijten, voordat je je beter gaat voelen. Je lichaam geeft met deze pijn namelijk aan dat er iets niet goed zit. Je kunt de Sportmassage desgewenst ook combineren met een Sportconsult. Samen met onze specialiste Jeltje wordt er dan gekeken naar je doelstellingen en aan de hand daarvan wordt een schema samengesteld. Ook wordt aandacht besteed aan je voedingspatronen.

3. Combinatiemassage (nek/schouder, rug & benen)

Je kunt bij Salvete ook kiezen voor een nek/schoudermassage, een rug massage, een benenmassage of desgewenst een combinatie hiervan. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij je gericht behandelen en het is aan jou om in overleg met onze specialisten te bepalen welk(e) lichaamsde(e)l(en) specifieke behandeling nodig hebben. Voel je vrij je wensen en voorkeuren voor te leggen aan onze kundige masseurs.

4. Deep Tissue Massage

De Deep Tissue Massage is een krachtige en stevige massage die zich richt op de diepere lagen van de spieren om zo het lichaam weer in balans te brengen. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van diepe massagetechnieken om de spanningen in de spieren te verminderen en de afvalstoffen af te voeren.  De Deep Tissue massage is onder meer geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest. Gedurende en na de behandeling zullen de specifieke probleemgebieden wat beurs aanvoelen, maar na enkele dagen zul je voelen dat de behandeling effect heeft gesorteerd en zul je je ook een stuk beter voelen. De  Deep Tissue Massage is niet geschikt als je last hebt van blauwe plekken, ontstekingen, huiduitslag, zwakke botten of trombose. De behandeling is evenmin geschikt als je zwanger bent.

5. Stoelmassage

De Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage ter preventie van RSI. De massage wordt gegeven op een speciale massagestoel en je kunt je kleding aanhouden. Bij deze massage worden de drukpunten op het lichaam gestimuleerd. De algehele lichamelijke conditie wordt bevorderd en bovendien voorkom je hiermee werk gerelateerde stressklachten. Salvete Beauty & Massage werkt nauw samen met diverse specialisten en kan desgewenst ook stoelmassages aanbieden op locatie. Neem hiervoor contact op met ons bedrijf per mail.

 

HIPPE MASSAGES (min. 45 min)

1. Cupping Massage

De Cupping Massage is bedoeld om gifstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid te trekken. De massage wordt uitgevoerd met speciale bokalen, welke zijn vervaardigd uit glas of rubber. Deze bokaaltjes worden vacuüm op de huid aangebracht. Door het vacuüm trekken van de huid, en het naar de oppervlakte brengen van dieper gelegen blokkades, raken de spieren en de huid beter doorbloed. De Cupping Massage werkt in de eerste plaats zeer ontspannend en is voor iedereen goed om een betere bloedsomloop te verkrijgen. Daarnaast wordt de Cupping Massage veel toegepast bij onder meer chronische pijnklachten, hoofdpijn en migraine en bij duizeligheid. Ook bij fybromyalgieklachten wordt deze massagevorm met succes toegepast.

2. Thaise Yoga Massage

De De Thaise Yoga Massage vindt zijn oorsprong in Thailand. Bij deze authentieke massagevorm lig je op een mat op de grond met comfortabele kleding. Gedurende de behandeling wordt yoga toegepast alsmede acupressuur. Het is een dynamische massage waarbij onze specialiste Sabrina je door een aantal strekkingen leidt, en daarnaast drukpuntmassage toepast op de energiebanen in je lichaam. Je botten en gewrichten worden sterker, de spieren worden soepel gemaakt, je zenuwbanen (oftewel energiebanen) worden geactiveerd en je gehele lijf wordt beter in balans gebracht. Onze specialiste Sabrina heeft een intensieve opleiding gevolgd in Chang Mai (Thailand) en beheerst deze massagetechniek als geen ander.

3. Balinese Massage

Bij onze Balinese Massage wordt een combinatie van verfijnde technieken gebruikt uit de Zweedse massage, Acupressuur, Reflexologie & Aromatherapie om stressklachten te verminderen dan wel om spieren los te maken. De traditionele Balinese massage is van oorsprong een stevige ontspanningsmassage welke tot diep in de spieren effect sorteert. De kracht van de Balinese massage zit vooral in de combinatie van de genoemde technieken en deze massage wordt steeds vaker aanbevolen als nazorg bij de revalidatie van sportblessures en migraineklachten.

4. Lomi Lomi Massage

De Lomi Lomi Massage komt oorspronkelijk van Hawaï. Tijdens een Lomi Lomi massage wordt het lichaam gemasseerd met lange vloeiende bewegingen over het hele lichaam. Onze specialiste werkt veel met de onderarmen en handen. De massagetechnieken reflecteren de bewegingen en ritmes van de natuur en dan met name de krachtige, maar tegelijk ook milde oceaangolven (‘samudra’ is Sanskriet voor ‘oceaan’) of verfrissende watervallen. Het is een ontspanningsmassage die tegelijkertijd ook dient als bindweefselmassage en leidt tot huidverbetering. Na de Lomi Lomi massage voelen onze cliënten zich vaak als herboren. De massage geeft nieuwe levenskracht en heeft een stimulerend effect op de spieren, bloedcirculatie, organen, het zenuwstelsel en de zintuigen.

5. Zwangerschapsmassage

De Zwangerschapsmassage stimuleert de bloedcirculatie en het lymfevatenstelsel. Zo zorgt de massage voor een betere doorbloeding van de placenta. Ook worden je benen weer beter doorbloed. Doordat de doorstroming weer wordt gestimuleerd kan het zo zijn dat het opgehoopte vocht in de benen en enkels afneemt. Daarnaast komt het zenuwstelsel weer tot rust. Een andere fijne bijkomstigheid van deze massage is, dat het geluk hormoon endorfine vrijkomt. Hierdoor voelt je baby zich ook weer prettiger. Naast het feit dat deze behandeling goed is voor je ontspanning is het ook nog eens goed voor je baby. Onze specialiste Caroline is gecertificeerd om zwangerschapsmassages te mogen uitoefenen.

 

THERAPEUTISCHE MASSAGES (min. 60 min)

1. Gua Sha Massage

Gua Sha is een techniek die wordt gebruikt in de traditionele Oost-Aziatische geneeskunde. Het wordt vaak gebruikt om stevige spierpijn en spanning te behandelen. “Gua Sha” betekent letterlijk: de ziekte eruit schrapen. De behandeling omvat het gebruik van een hulpmiddel om de huid met lange slagen in te wrijven, waarbij voldoende druk wordt uitgeoefend om lichte kneuzingen aan te brengen. Dit zorgt voor striemen of rode plekken op de huid die meestal binnen enkele dagen zijn verdwenen. De behandelvorm kan worden gebruikt bij diverse klachten, zoals rugpijn, schouders- en nekklachten en chronische hoofdpijn. Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat de Gua Sha een positief effect heeft en leidt tot significante vermindering van deze klachten. Het is echter niet geschikt voor cliënten die een gevoelige huid hebben, die een infectie hebben die nog niet volledig is hersteld of die bloedverdunners gebruiken. Onze specialiste Caroline is ervaren en beschikt over de juiste papieren om de Gua Sha op een verantwoorde wijze te mogen uitvoeren.

2. Bamboe Massage

De Bamboe Massage komt oorspronkelijk uit China en zorgt voor een totale ontspanning van het lichaam. De verwarmde bamboestokken worden als verlenging van de handen gebruikt, waardoor er een bepaalde druk kan worden uitgeoefend op de spieren. Doordat de spieren dieper worden aangepakt, worden verkrampingen in de spieren verminderd. De combinatie van bamboestokken en handen zorgen ervoor dat je lichaam weer tot rust komt. Ook geeft het meer energie en kracht. De Bamboe Massage verlaagt je stress, verbetert de doorbloeding en bevordert tevens je nachtrust.

3. Hot Stone Massage

Onze Hot Stone Massage is een populaire massage van het lichaam met basaltstenen die zijn opgewarmd tot ongeveer 45˚ Celsius. De warmte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De Hot Stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Na een legging van de Hot Stones wordt uw lichaam verder gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Een Hot Stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

4. Aroma Therapie Massage

Bij de Aroma Therapie Massage wordt gebruikt gemaakt van essentiële oliën. Essentiële oliën worden gewonnen uit geconcentreerde stoffen uit planten en kruiden. De essentiële olie wordt verdund met een basisolie en heeft naast een ontspannend effect ook een voedend effect op de huid. Het inhaleren van de geur heeft bovendien een positieve uitwerking op je geest. Vanwege de effecten van de oliën is deze massage niet geschikt wanneer je zwanger of een nierpatiënt bent. Wanneer je stressklachten of vermoeidheidsklachten hebt, zal een Aroma Therapie Massage je een echte oppepper geven. Spanningen en stress worden significant verminderd en je lichaam voelt na deze behandeling volledig ontspannen. Bij een massage met Aroma Therapie wordt dan ook de kracht van geur gebruikt om het optimale uit je relaxmoment te halen. Heb je een lievelingsgeur of specifieke wensen? Dan kan het gebruik van de oliën worden afgestemd op jouw wensen.

5. Holistische Ontspanningsmassage

De Holistische ontspanningsmassage staat in het teken van even tot jezelf komen. De behandeling is gericht op het vergroten van het complete welzijn. Door het lichaam heel licht en bewust aan te raken en te masseren verdwijnen spanningen, worden spieren weer soepel en kom de geest tot rust. Tijdens de massage is er extra aandacht voor eventuele klachten (vaak gaat het om hardnekkige nek- en rugklachten). In zijn algemeenheid hebben vrouwen vaak last van gespannen schouders en hebben mannen last van pijn in de onderrug. De Holistische Ontspanningsmassage is een beproefde manier om de nodige stress los te laten en je algehele gezondheid te verbeteren.

Salvete: Gegroet & Ga in Gezondheid!

Afspraak Maken

Treatwell.nl Recensies


“Super salon! Heel schoon, vriendelijk personeel dat goed naar je luistert en erg bekwaam is.”
Jet 26/05/2020


“Massages vind ik fijn maar ook spannend. Je weet niet altijd wie je voor je krijgt. Maar Asha gaf me een prettig gevoel en stelde me op mijn gemak. De massage was ook nog eens heel fijn. Zeker nu ik zoveel achter mijn computer werk had ik het gevoel echt weer 'los' te zitten. :)”
Genevieve 18/05/2020


“Heel fijn om in deze hectische tijd even een moment voor jezelf te hebben. Erg naar uitgekeken dat deze salon weer open ging en ik liep ontspannen de deur uit. Cadeautje voor jezelf!”
Fleur 13/05/2020


“Professionele massagesalon met oog voor de klant. Ik kom zeker nog een keer terug.”
Sandra 01/12/2019


“In eerste instantie bij fysio geweest met weinig/geen resultaat. In enkele minuten de pijnlijke plek bepaald en na één behandeling de ergste pijn verdwenen. Fantastische ervaring.”
Mark 18/11/2019


“Echt supergoed! Precies de goede druk, fijne lange bewegingen, heel professioneel en fijn. Ik ga zeker snel weer terug!”
Karin 12/11/2019


“I had a perfect and relaxing massage, I really recommend it, enjoy!”
Haddar 06/11/2019


“Goede salon op alle punten: ambiance, hygiene, personeel, prijs-kwaliteit! Zij verstaan hun vak.”
Richard 05/04/2019


“Salon is naar verwachting. Hele prettige plek en de masseur straalt iets persoonlijks en toch ook heel professioneels uit. Voelt goed aan wat je nodig hebt. Fijn dat er zo'n goede salon niet ver van thuis zit. Minimaal een uur is toch aan te raden als je alle gebieden evenveel aandacht wil geven.”
Anne 25/03/2019


“Heel prettige en professionele massage, aanrader! Rustig, fijne communicatie, ik wil de volgende al weer boeken.”
Anouschka 22/03/2019


“Cozy massage studio - very clean and welcoming atmosphere. The masseuse was professional, kind, explained everything thoroughly on what to expect and was a great massage. Plan to go back!”
Anoniem 07/03/2019


“Na een aantal dagen enorm last te hebben van nek en bovenrug besloot mijn vriendin om een massage voor ons te regelen. Dit ging super gemakkelijk via WhatsApp. Zaterdagavond contact en we konden de volgende dag al terecht. Massage was fijn en masseuse in kwestie was enthousiast, betrokken en bovendien erg bekwaam. Fijne ervaring. Zou het iedereen aanraden. ”
Thomas 26/02/2019


“Heerlijke zwangerschapsmassage! Ze hebben (nog) geen speciale tafel met een gat voor je buik, maar ook zo liggend op m’n zij was het bijzonder fijn. Caroline nam echt de tijd om te vragen wat ik fijn vond van tevoren (wel/niet buik masseren) en gaf aan dat ik het echt moest zeggen als iets wel of juist niet comfortabel was. Top!”
Anoniem 17/02/2019


“Persoonlijk, ze houdt rekening met je wensen en klachten, professioneel, echt heel fijn.”
Mara 28/01/2019


“Ik ga ontspannen en met minder pijn de deur uit, het liefst wil ik zo'n massage elke dag!”
Chantal 14/01/2019


“Enorm fijne ontvangst en zorg. Duidelijke uitleg en massage was uitstekend! Ik ging met een brede glimlach naar huis. Ik kom hier zeker vaker!”
Daan 17/12/2018


“Fijne sfeer, goede balans tussen stevige en zachtere massage, vriendelijke en kundige masseuse.”
Max 16/12/2018


“It was a super relaxing experience. I arrived with a really bad migraine, and was a little stressed from the whole week. Sonia was so kind and friendly from start to finish, and I felt a lot better afterwards.”
Chyrie 11/11/2018


“Erg fijne massage van Sonia. Hij was steviger dan ik had verwacht, maar dat vond ik juist heerlijk. Daarnaast was hij ook lekker ontspannend door de flow en de Hawaiiaanse muziek. Aanrader!”
Daphne 05/11/2018


“In één woord: perfect!”
Mathilde 02/11/2018


“Een hele fijne masseuse, zeer vriendelijk en attent, de massage was heerlijk, een echte aanrader!”
Ralitsa 24/10/2018


“Geweldig! Prettige ontvangst en een verrassend goede behandeling. Tot de volgende keer!”
Mavis 09/10/2018