06 – 20209500 | info@salvete.nl | | |

Gun uzelf een moment van ontspanning.

Coaching by Moniek

COACHING & MASSAGE BY MONIEK

De oorzaak van spanningen:

Bij Salvete Beauty & Massage staat het welzijn van onze cliënten voorop. Een goede massage kan de nodige verlichting geven en helpt je lichaam en geest ontspannen. Spanningen in het lichaam vinden vaak hun grondslag in hoe je persoonlijke leven is ingericht, hoe je omgaat met verplichtingen op het werk dan wel hoe je staat in relaties. Het kan lonen dit soort aspecten van je persoonlijke en het professionele leven eens samen met een ander verder onder de loep te nemen en op die manier te trachten veranderingen door te voeren. Veel van onze cliënten denken er wel eens over na een coach in de arm te nemen, maar het zetten van de eerste stap op weg naar verandering heeft over het algemeen de nodige voeten in de aarde. Bij Salvete bieden we je nu de kans aan om op een laagdrempelige manier in contact te komen met een gekwalificeerde en professionele coach.

De coach:

Onze massagespecialiste Moniek van Lierop is tevens een NOBCO gecertificeerde (online) coach met ervaring in het coachen van studenten & (young) professionals. Moniek heeft onder meer  gewerkt als hulpverlener in de zorg en heeft op enig moment de overstap gemaakt naar het beroepsonderwijs. Gedurende die jaren heeft zij persoonlijk gemerkt dat studenten en professionals tegen allerlei zaken aanlopen die hen belemmeren in het (dagelijks) functioneren. Zij zag onder meer hoe studenten het als lastig ervoeren om de hoge eisen die een studie aan hen stelt (of die zij aan zichzelf stellen) te combineren met hun persoonlijk leven of hoe ze worstelden met de omgang met anderen. Bij de (young) professionals zag ze regelmatig de worstelingen met de zichzelf opgelegde prestatiedruk die ook doorwerkte in allerlei relaties. Vanuit deze achtergrond is Moniek zich gaan verdiepen in het fenomeen “coaching” en heeft zij inmiddels diverse opleidingen gevolgd bij onder meer de Academie voor Coaching en het Europees Instituut De Baak. Naast het NOBCO, staat Moniek geregistreerd in het International eCoach Register.

Moniek is een zeer betrokken coach die professioneel, gestructureerd en (soms ook) confronterend te werk gaat. Je voelt je in een traject met Moniek snel op je gemak en zij is in staat om een prettige en veilige omgeving te creëren waarbinnen, jij al heel snel de nodige stappen kunt zetten op weg naar een meer gebalanceerd, en minder stressvol bestaan

Boek een combi: Consult & Massage

In samenwerking met Salvete Beauty & Massage biedt Moniek je nu de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een (intake)gesprek te boeken tegen een sterk gereduceerd tarief. Je kunt dat (intake)gesprek combineren met een Massage by Salvete (ontspanning), een Sportmassage of een Combinatiemassage. Vind voor jezelf uit of en zo ja in hoeverre een coachingstraject voor jou uitkomst biedt.

Combi: Consult & Massage 90 min. – EUR 99,95
Combi: Consult & Massage 120 min. – EUR 119,95

“A journey of a thousand miles begins with a single step…”

Meer informatie over een coachingstraject:

Voor meer informatie over Moniek van Lierop, haar werkwijze en de mogelijkheden kun je ook terecht op haar website: www.soyellowcoaching.com.

Mocht je vragen hebben, stuur Moniek dan vrijblijvend een berichtje via info@salvete.nl. Ook kun je Moniek bereiken op tel: 06 20209500.

  Salvete: Gegroet & Ga in Gezondheid!

  Afspraak Maken

  Treatwell.nl Recensies


  “Super salon! Heel schoon, vriendelijk personeel dat goed naar je luistert en erg bekwaam is.”
  Jet 26/05/2020


  “Massages vind ik fijn maar ook spannend. Je weet niet altijd wie je voor je krijgt. Maar Asha gaf me een prettig gevoel en stelde me op mijn gemak. De massage was ook nog eens heel fijn. Zeker nu ik zoveel achter mijn computer werk had ik het gevoel echt weer 'los' te zitten. :)”
  Genevieve 18/05/2020


  “Heel fijn om in deze hectische tijd even een moment voor jezelf te hebben. Erg naar uitgekeken dat deze salon weer open ging en ik liep ontspannen de deur uit. Cadeautje voor jezelf!”
  Fleur 13/05/2020


  “Professionele massagesalon met oog voor de klant. Ik kom zeker nog een keer terug.”
  Sandra 01/12/2019


  “In eerste instantie bij fysio geweest met weinig/geen resultaat. In enkele minuten de pijnlijke plek bepaald en na één behandeling de ergste pijn verdwenen. Fantastische ervaring.”
  Mark 18/11/2019


  “Echt supergoed! Precies de goede druk, fijne lange bewegingen, heel professioneel en fijn. Ik ga zeker snel weer terug!”
  Karin 12/11/2019


  “I had a perfect and relaxing massage, I really recommend it, enjoy!”
  Haddar 06/11/2019


  “Goede salon op alle punten: ambiance, hygiene, personeel, prijs-kwaliteit! Zij verstaan hun vak.”
  Richard 05/04/2019


  “Salon is naar verwachting. Hele prettige plek en de masseur straalt iets persoonlijks en toch ook heel professioneels uit. Voelt goed aan wat je nodig hebt. Fijn dat er zo'n goede salon niet ver van thuis zit. Minimaal een uur is toch aan te raden als je alle gebieden evenveel aandacht wil geven.”
  Anne 25/03/2019


  “Heel prettige en professionele massage, aanrader! Rustig, fijne communicatie, ik wil de volgende al weer boeken.”
  Anouschka 22/03/2019


  “Cozy massage studio - very clean and welcoming atmosphere. The masseuse was professional, kind, explained everything thoroughly on what to expect and was a great massage. Plan to go back!”
  Anoniem 07/03/2019


  “Na een aantal dagen enorm last te hebben van nek en bovenrug besloot mijn vriendin om een massage voor ons te regelen. Dit ging super gemakkelijk via WhatsApp. Zaterdagavond contact en we konden de volgende dag al terecht. Massage was fijn en masseuse in kwestie was enthousiast, betrokken en bovendien erg bekwaam. Fijne ervaring. Zou het iedereen aanraden. ”
  Thomas 26/02/2019


  “Heerlijke zwangerschapsmassage! Ze hebben (nog) geen speciale tafel met een gat voor je buik, maar ook zo liggend op m’n zij was het bijzonder fijn. Caroline nam echt de tijd om te vragen wat ik fijn vond van tevoren (wel/niet buik masseren) en gaf aan dat ik het echt moest zeggen als iets wel of juist niet comfortabel was. Top!”
  Anoniem 17/02/2019


  “Persoonlijk, ze houdt rekening met je wensen en klachten, professioneel, echt heel fijn.”
  Mara 28/01/2019


  “Ik ga ontspannen en met minder pijn de deur uit, het liefst wil ik zo'n massage elke dag!”
  Chantal 14/01/2019


  “Enorm fijne ontvangst en zorg. Duidelijke uitleg en massage was uitstekend! Ik ging met een brede glimlach naar huis. Ik kom hier zeker vaker!”
  Daan 17/12/2018


  “Fijne sfeer, goede balans tussen stevige en zachtere massage, vriendelijke en kundige masseuse.”
  Max 16/12/2018


  “It was a super relaxing experience. I arrived with a really bad migraine, and was a little stressed from the whole week. Sonia was so kind and friendly from start to finish, and I felt a lot better afterwards.”
  Chyrie 11/11/2018


  “Erg fijne massage van Sonia. Hij was steviger dan ik had verwacht, maar dat vond ik juist heerlijk. Daarnaast was hij ook lekker ontspannend door de flow en de Hawaiiaanse muziek. Aanrader!”
  Daphne 05/11/2018


  “In één woord: perfect!”
  Mathilde 02/11/2018


  “Een hele fijne masseuse, zeer vriendelijk en attent, de massage was heerlijk, een echte aanrader!”
  Ralitsa 24/10/2018


  “Geweldig! Prettige ontvangst en een verrassend goede behandeling. Tot de volgende keer!”
  Mavis 09/10/2018