06 – 20209500 | info@salvete.nl | | |

Gun uzelf een moment van ontspanning.

Consultancy

CONSULTANCY & MASSAGE BY SALVETE

Sport Consult

Ben je beginnende sporter of een gevorderde (top)sporter? Zou je graag willen dat iemand met je meekijkt, adviezen geeft op het gebied van beweging, schema’s maken en betere voeding? Dan is een Sport Consult de moeite van het overwegen waard. In samenspraak met onze specialiste ga je aan de slag en word je professioneel begeleid bij het behalen van je gestelde doelen. De gemiddelde sporter heeft geen gebrek aan motivatie en wil graag het maximale uit zijn prestaties behalen. Door samen te kijken naar dat wat je al doet en wat er beter kan, biedt een Sport Consult bij Salvete net even dat beetje extra en zul je merken dat je betere resultaten behaalt met net dezelfde inspanning.

Sport Consult – 60 min. – EUR 59,95 (intake)
Sport Consult – 45 min.  – EUR 39,95 (vervolg afspraak)

Health & Lifestyle Consult

Voel je je wel eens lusteloos? Heb je weinig energie? Kunnen er wel wat kilootjes af? En zie je het niet zitten om meteen een abonnement af te sluiten bij de sportschool? Vaak hoeft dat ook niet en kun je met wat aanpassingen in het dagelijkse leven al veel resultaat bereiken. Hoe goed slaap je? Is dat voldoende voor je? Is er genoeg beweging in je dagelijkse ritme? En hoe gebalanceerd is je voeding? Op al deze aspecten valt winst te behalen en helpt een Health & Lifestyle Consult bij Salvete om je net even dat duwtje in de rug te geven. Vaak weet je het allemaal zelf al wel, maar het even horen van iemand die er kijk op heeft en die je bij dit proces begeleidt, kan al veel resultaat opleveren. Maar ook als het wat complexer ligt, kan een Health & Lifestyle uitkomst bieden.

Health & Lifestyle Consult 60 min. – EUR 59,95 (intake)
Health & Lifestyle Consult 45 min. – EUR 39,95 (vervolg afspraak)

Combi Consult

Kies een van bovenstaande Consulten en combineer dat met een Massage by Salvete (ontspanning), een Sportmassage of een Combinatiemassage, in overleg met onze specialiste Jeltje Loomans.

Combi: Consult & Massage 90 min. – EUR 99,95
Combi: Consult & Massage 120 min. – EUR 119,95

Over Jeltje Loomans

Mijn naam is Jeltje Loomans en naast mijn eigen bedrijfje Sport & Support werk ik sinds kort samen bij Salvete Beauty & Massage Utrecht. Bij Salvete kan ik mijn passie voor sport én kennis over een gezonde levensstijl delen. Sport is altijd een constante factor geweest in mijn leven. Als jong tennistalent is het me gelukt Nederlands kampioen te worden in de leeftijd tot en met 14. Ik heb daarna de kans aangepakt om in Amerika op het hoogste niveau te gaan tennissen en mijn bachelor in Kinesiology (bewegingsleer) te behalen aan de universiteit van Virginia (USA). In deze leerzame periode heb ik veel geleerd over coachen, gezonde levensstijl, voeding, herstel en alle andere fysieke en mentale aspecten.

Na het afstuderen in Amerika heb ik besloten een master in Human Movement Sciences (bewegingswetenschappen) aan de VU Amsterdam te volgen. Hier heb ik mij verder verdiept in de biomechanica van het lichaam.

Als praktische aanvulling op mijn studie heb ik een opleiding gedaan tot NGS-sportmasseur. Juist de combinatie als masseur en consulent vind ik superleuk om te doen omdat je dan echt mensen kan helpen op weg naar een prettiger en bewuster leven.

Tijdens de consultancygesprekken zal ik samen met jou een plan opstellen zodat wij aan de hand van dat plan het maximale resultaat kunnen bereiken. Dit kan zijn op het gebied van sport, health & lifestyle, of een combinatie, zoals hiervoor omschreven.

Wij zullen beginnen met een intakegesprek waarin we je wensen en doelen duidelijk in kaart zullen brengen. Dan zullen we een wekelijks plan opstellen waarmee je aan de slag kan gaan en deze zullen wij maandelijks bespreken en daar waar nodig aanpassen.

“A journey of a thousand miles begins with a single step…”

Mocht je vragen hebben, stuur me dan vrijblijvend een berichtje via info@salvete.nl.

Salvete: Gegroet & Ga in Gezondheid!

Afspraak Maken

Treatwell.nl Recensies


“Professionele massagesalon met oog voor de klant. Ik kom zeker nog een keer terug.”
Sandra 01/12/2019


“In eerste instantie bij fysio geweest met weinig/geen resultaat. In enkele minuten de pijnlijke plek bepaald en na één behandeling de ergste pijn verdwenen. Fantastische ervaring.”
Mark 18/11/2019


“Echt supergoed! Precies de goede druk, fijne lange bewegingen, heel professioneel en fijn. Ik ga zeker snel weer terug!”
Karin 12/11/2019


“I had a perfect and relaxing massage, I really recommend it, enjoy!”
Haddar 06/11/2019


“Goede salon op alle punten: ambiance, hygiene, personeel, prijs-kwaliteit! Zij verstaan hun vak.”
Richard 05/04/2019


“Salon is naar verwachting. Hele prettige plek en de masseur straalt iets persoonlijks en toch ook heel professioneels uit. Voelt goed aan wat je nodig hebt. Fijn dat er zo'n goede salon niet ver van thuis zit. Minimaal een uur is toch aan te raden als je alle gebieden evenveel aandacht wil geven.”
Anne 25/03/2019


“Heel prettige en professionele massage, aanrader! Rustig, fijne communicatie, ik wil de volgende al weer boeken.”
Anouschka 22/03/2019


“Cozy massage studio - very clean and welcoming atmosphere. The masseuse was professional, kind, explained everything thoroughly on what to expect and was a great massage. Plan to go back!”
Anoniem 07/03/2019


“Na een aantal dagen enorm last te hebben van nek en bovenrug besloot mijn vriendin om een massage voor ons te regelen. Dit ging super gemakkelijk via WhatsApp. Zaterdagavond contact en we konden de volgende dag al terecht. Massage was fijn en masseuse in kwestie was enthousiast, betrokken en bovendien erg bekwaam. Fijne ervaring. Zou het iedereen aanraden. ”
Thomas 26/02/2019


“Heerlijke zwangerschapsmassage! Ze hebben (nog) geen speciale tafel met een gat voor je buik, maar ook zo liggend op m’n zij was het bijzonder fijn. Caroline nam echt de tijd om te vragen wat ik fijn vond van tevoren (wel/niet buik masseren) en gaf aan dat ik het echt moest zeggen als iets wel of juist niet comfortabel was. Top!”
Anoniem 17/02/2019


“Persoonlijk, ze houdt rekening met je wensen en klachten, professioneel, echt heel fijn.”
Mara 28/01/2019


“Ik ga ontspannen en met minder pijn de deur uit, het liefst wil ik zo'n massage elke dag!”
Chantal 14/01/2019


“Enorm fijne ontvangst en zorg. Duidelijke uitleg en massage was uitstekend! Ik ging met een brede glimlach naar huis. Ik kom hier zeker vaker!”
Daan 17/12/2018


“Fijne sfeer, goede balans tussen stevige en zachtere massage, vriendelijke en kundige masseuse.”
Max 16/12/2018


“It was a super relaxing experience. I arrived with a really bad migraine, and was a little stressed from the whole week. Sonia was so kind and friendly from start to finish, and I felt a lot better afterwards.”
Chyrie 11/11/2018


“Erg fijne massage van Sonia. Hij was steviger dan ik had verwacht, maar dat vond ik juist heerlijk. Daarnaast was hij ook lekker ontspannend door de flow en de Hawaiiaanse muziek. Aanrader!”
Daphne 05/11/2018


“In één woord: perfect!”
Mathilde 02/11/2018


“Een hele fijne masseuse, zeer vriendelijk en attent, de massage was heerlijk, een echte aanrader!”
Ralitsa 24/10/2018


“Geweldig! Prettige ontvangst en een verrassend goede behandeling. Tot de volgende keer!”
Mavis 09/10/2018